Op zoek naar linker?

linker  
linker / linker taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
rechter / rechter. linker / linker. We schrijven een combinatie met linker of rechter aan elkaar als het links of rechts-zijn een vaste eigenschap is van het zelfstandig naamwoord dat erop volgt. Dat is onder andere het geval bij lichaamsdelen, kledingstukken, sport, gebouwen, vervoermiddelen en figuren.
Linken Wikipedia.
Linken Engels: to link is een vakterm voor een bewerking die kan worden uitgevoerd op gecompileerde code om deze uitvoerbaar te maken. Een linker of link-editor is een programma dat meerdere uitvoermodules van een assembler samenvoegt tot een enkel uitvoerbaar programma.
linker / linkse taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het linker huis is het geboortehuis van mijn grootmoeder. De bijvoeglijke naamwoorden linkse en rechtse worden, vooral in Belgiƫ, geregeld gebruikt als synoniemen van linker en rechter. Combinaties als het linkse gebouw en het rechtse gebouw zijn standaardtaal in Belgiƫ.
Linker computing Wikipedia.
In computing, a linker or link editor is a computer system program that takes one or more object files generated by a compiler or an assembler and combines them into a single executable file, library file, or another object" file.
linker WikiWoordenboek.
linker" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Woordenboek der Nederlandsche taal 1864-2001. linker op website: Etymologiebank.nl.
Autobedrijf Linker Verkoop van personenauto's, bedrijfsbussen en personenbussen.
Autobedrijf Linker Het autobedrijf genaamd Autobedrijf Linker te Marum is opgericht door Henk Linker 2de van rechts op de foto. Henk heeft de deuren van Autobedrijf Linker geopend in 1990 en heeft de zaak opgebouwd tot wat het nu is.

Contacteer ons

teksten schrijven website
adverteren op internet
adverteren google
seo teksten voorbeeld
testen
seo tekst
linked
op
hyperlink
linker
wizzair checking online