Resultaten voor vertalen

vertalen  
DeepL Translate.
Limiet voor documentvertalingen bereikt U kunt op dit moment geen documenten meer vertalen omdat u uw limiet voor documentvertalingen voor deze maand heeft bereikt. Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Selecteer een upgrade voor uw pakket Limiet voor documentvertalingen bereikt U kunt op dit moment geen documenten meer vertalen omdat u uw limiet voor documentvertalingen voor deze maand heeft bereikt.
Cursus literair vertalen als herscheppende kunst. Het moet vanzelf gaan.
Het idee voor deze uitgebreide cursus literair vertalen ontstond tijdens minoren literair vertalen die ik in 2013 en 2014 aan ITV-Hogeschool gaf. Uitgangspunten en methode bleken zo succesvol dat ik het plan opvatte een cursus-op-afstand te maken met vergelijkbare uitgangspunten, maar dan inclusief focus op ieders specifieke talent, en met nog meer aandacht voor de inleving en het herscheppende.
Vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag.
Kies voor het legalisatiegemak van Urgent Vertalen. Doordat wij op steenworp afstand zijn gevestigd van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken CDC en de meeste consulaten, kunnen wij het legalisatiegemak voor een zeer voordelig tarief aanbieden.
Professioneel vertalen Masters Universiteit Utrecht.
Iemand die twee talen kent, kan toch ook vertalen? Vertalen is overal: in ondertiteling van films tot in juridische teksten, van websites tot gezondheidscommunicatie. In dit masterprogramma leer je over het vertaalvak en de praktijk van vertalen in een veeltalige wereld die constant in beweging is.
Vertaalbureau Elycio Tekst Vertaling Vertaalbureau voor alle talen.
Van en naar iedere moderne taal. Met intelligente software bouwen we bovendien aan uw bedrijfsspecifieke terminologiebank en vertaalgeheugen. Hiermee kunnen we bij opeenvolgende projecten zorgen voor consistentie in de vertalingen en beperking van de kosten. Kortom: hoe meer we voor u vertalen hoe meer u uw vertaalkosten per project kunt beperken.
Vertalersvakschool Academie voor literair vertalen.
heeft een lange carrière in ondertitelland achter de rug vertalen en eindredactie, maar na vijftien jaar heeft hij de koptelefoon aan de zendmast gehangen en zich volledig gestort op het literair vertalen. Met Otto Biersma vormde hij jaren een vast vertaalkoppel.
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.
Technische Vertaling Translavic Technisch Vertaalbureau.
Onze technische vertalers beschikken over deze kwaliteiten en daarnaast biedt Translavic eveneens de volgende voordelen. Onze technische vertalers vertalen altijd naar hun moedertaal. We zetten dus native speakers in om uw tekst te vertalen. Translavic vertaalt van en naar veel verschillende talen.
Vertalingen Flow Languages.
Ook weet Flow mijn wensen steevast op de juiste manier te vertalen naar een goed verhaal én worden de vertalingen door native speakers geschreven, waardoor ik verzekerd ben van een perfecte tekst. Ik heb in Flow een heel fijne en betrouwbare partner gevonden!
Synoniemen van vertalen; ander woord voor vertalen synoniemen.net.
In een andere taal overbrengen. Vertalen zegt dit wel in t algemeen uit het Fransch in het Duitsch vertalen, doch heeft meestal de bijgedachte; uit een vreemde taal in de moedertaal overbrengen, of omgekeerd: Een roman uit het Duitsch vertalen dus in t Nederlandsch.

Contacteer ons

seo teksten schrijven tips
checkers
vertalen
linking
checks
link
tekstschrijver
broken
seo teksten schrijven cursus
cursus seo teksten schrijven
marktplaats